El nou curs 2013-2014 a Isard ja ha començat

Horari i Programa d'activitats 2013-2014

Al Club Isard, el nou curs 2013-2014 ja a començat. Com podeu veure a la imatge (clica sobre la imatge si la vols veure més gran), ja teniu disponible l'horari d'activitats, per a cada nivell.

Recordeu que l'Estudi s’imparteix amb el programa Intelligo a partir de 5è de Primària i fins a 2n Batxillerat. I que les nostres associades i les seves amigues que estudiïn des de 2n ESO a Batx, podran participar, durant els caps de setmana de les activitats que ortanitzarem, totes elles en relació a l'estudi, al voluntariat, i a l'us profitòs del temps lliure (amb excursions, colònies, esport ...)

També us volem informar que durant aquest curs mantindrem també la mateixa quota anual que els darrers anys: 420€, que distribuirem en 10 mensualitats. A primària hi haurà estudi i activitats quatre dies a la setmana mentre que a ESO i Batxillerat serà de dilluns a divendres. En el cas de venir a les activitats nomes un dia a la setmana, la quota és de 250€ en 10 mensualitats. Els rebuts es giraran per banc, de setembre a juny, abans del dia 15 de cada mes.

Si encara no ets associada, pots recollir la fitxa d’inscripció al Club Isard o descarregar-la aquí. Un cop emplenada, entregar-la personalment a la seu de l’Associació Club Isard, al carrer La Pobla de Claramunt 5, 08700 Igualada.

Desitjem que gaudeixi del nou curs amb el teu Club familiar.

Descarregar l'horari del curs 2013-2014 en Pdf

Descarregar la fitxa d'inscripció en Pdf

Notícies Club

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.