Amb gran èxit del Concurs La Petit Xef, Isard inaugura el nou curs

Amb gran èxit del Concurs La Petit Xef, Isard inaugura el nou curs La Festa d'Inauguració del nou curs escolar 2013-2014 al Club Isard, es va celebrar el passat dissabte, 26 d'octubre de 2013. Van estar moltes les associades i amigues d'Isard que no volien perdre's aquest esdeveniment. La ja tradicional festa d'inici del curs comptava aquest any amb una proposta atractiva i divertida: la participació en un concurs de cuina. El concurs s'anomenava La Petit Xef, i estava adreçat a les nenes de primer a sisè de primària.

I, la veritat, és què va estar tot un èxit, tant de participants com d'elaboracions. L'ambient del Club era molt culinari, i la decoració de les instal·lacions va ajudar, i molt, a crear aquest ambient. Estris de cuina, llibres de receptes, motllos, gorres de cuineres, recipients, i molts ingredients, estaven a punt per posar a prova la destresa de les concursants.


Amb gran èxit del Concurs La Petit Xef, Isard inaugura el nou curs Per participar en el concurs, les petites xefs es van dividir en set grups, per treballar en equip. I cada equip havia de fer l'elaboració dels plats indicats per les monitores i les mares, que ajudaven aquestes. El resultat no va poder ser més espectacular.

 

Vegeu més abaix les fotografies de les elaboracions de cada grup, i pensa quina és la que més t'agrada. Pots veure que totes elles són d'una altra qualitat. Es nota que totes les concursants es van esforçar en la preparació dels diferents plats, i que cada grup va donar-li el seu propi toc personal.

En las fotografies que trobarà a l'Àlbum que hem penjat a l'apartat de Multimedia del web, pot observar l'ambient d'aquesta bonica tarda al Club Isard.

Us llepareu els dits!!!

Veure l'Àlbum de fotografies de la Festa

 

Elaboracions de cada grup (clica a sobre per veure la imatge en gran)

Grup 1

5 Fantàstiques

Concurs La Petit Xef Club Isard - Grup 1

Grup 2

Les Millors

Concurs La Petit Xef Club Isard - Grup 2

Grup 3

123

Concurs La Petit Xef Club Isard - Grup 3

Grup 4

Mini Xef

Concurs La Petit Xef Club Isard - Grup 4

Grup 5

Gran Xef

Concurs La Petit Xef Club Isard - Grup 5

Grup 6

Las sirenitas

Concurs La Petit Xef Club Isard - Grup 6


Grup 7

3EPRI

Concurs La Petit Xef Club Isard - Grup 7

Notícies Club

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.