Leire Matilla Gago, de 3r Primària, guanyadora del Concurs de felicitacions de Nadal d'Isard

 Leire Matilla Gago, de 3r Primària, guanyadora del Concurs de felicitacions de Nadal del Club IsardUn any més, el Club Isard ha organitzat el tradicional concurs de dibuix de felicitacions de Nadal. Es tracta d'una activitat adreçada a les nostres associades i amigues, que es va celebrar, en aquesta ocasió el passat dissabte, 30 de novembre de 2013. Després del berenar, les participants van dedicar-se de valent al disseny i a la realització del seu dibuix, animades pel més preuats dels premis: que la seva creació sigui elegida pel jurat per què sigui utilitzada pel Club Isard com a imatge de la felicitació nadalenca a les famílies i amics, d'aquest any.

Com podeu comprovar en les imatges de l'àlbum que acompanya aquesta notícia, la concentració i l'interès de les participants eren notables. I també és notable la traça i el valor artístic de les seves obres.

Finalitzat el termini per presentar el dibuix, el jurat del Concurs, en el que s'integraven els membres del Comitè de gestió d'Isard i alguna mare del Club, es va reunir per deliberar. Entre tant, les concursants esperaven nervioses el veredicte, el resultat del qual us anunciem aquí:

 • Primer premi: Leire Matilla, de 3r Primària.
 • Segon premi: Núria Abadal, de 3r Primària.
 • Tercer premi: Mei Alvarez, de 4t Primària.

Felicitem des d'aquí a totes les concursants, i especialment a les premiades. També agraïm la col·laboració dels membres del jurat.

Encara que el veritable premi del Concurs és veure el dibuix de la guanyadora a la felicitació de Nadal del Club Isard, també rebrà un petit obsequi, el lliurament del qual es realitzarà el proper diumenge 15 de desembre, durant la Festa de Nadal de Isard.

Us deixem aquí les imatges dels tres dibuixos premiats. Clica sobre cada una de les imatges per veure aquestes en un tamany més gran.

Primer Premi

Leire Matilla, de 3r Primària

Segon Premi

Núria Abadal, de 3r Primària

Tercer Premi

Mei Alvarez, de 4t Primària

 Concurs Felicitacions Nadal Club Isard 2013 - Primer Premi Leire Matilla Gago, de 3r Primària Concurs Felicitacions Nadal Club Isard 2013 - Segon Premi Núria Abadal, de 3r Primària Concurs Felicitacions Nadal Club Isard 2013 - Tercer Premi Mei Alvarez, de 4t Primària

Veure l'Àlbum de fotografies del Concurs

Notícies Club

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.