"La Bella i la Bèstia", éxit d'Isard al Festival d'Sketchs musicals 2014

El Festival dels Sketchs Musicals, que organitza cada any el Club Llar de Barcelona, i que aquest 2014 ha celebrat la seva XXV èna edició, ha comptat, un any més, amb la participació del Club Isard. En aquesta ocasió, ha estat "La Bella i la Bèstia" la protagonista de l'sketch musical que ha representat el Club Isard.

Novament, Isard no ha faltat a la seva cita amb aquesta tradició per les seves associades i amigues. Aquesta activitat, que ocupa una bona part del divendres del segon trimestre, permet a les noies fer una de les coses que més les agrada: ballar i actuar. Naturalment, tant els assajos dels darrers mesos com el mateix festival, han estat activitats molt esperades i concorregudes.

Recordareu que el Club Isard va triar per l'edició de 2014 del festival un sketch extret de la pel·lícula “La Bella i la Bèstia”, que és la història de Bella, una noia molt guapa i bona, que és capaç d'estimar la Bèstia malgrat la seva extrema lletjor externa. L'escena elegida va estar la del mercat, al començament de la pel·lícula.

També sabeu que a Isard ens agrada molt cercar la col·laboració de les mares en les nostres activitats. I la preparació de la participació en el festival és una ocasió perfecta, ja que precisa de la confecció de les senzilles disfresses que portaran les artistes durant la representació de l'sketch al teatre, o la realització dels elements del decorat que es col·loquen a l'escenari durant la representació. Els elements del decorat d'aquest any havien de donar vida a un mercat a l'aire lliure.

El dia de l'actuació al festival, el passat dissabte 5 d'abril, els darrers retocs a les disfresses i el maquillatge de les actrius, es va haver de realitzar a les pròpies instal·lacions del Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona, ja que l'assaig general va tenir lloc al matí.

Iniciat ja el festival, quan va ser el torn de la nostra participació, les actrius van deixar de banda el nervis, i van fer una actuació memorable. Les protagonistes i els seus familiars presents a les graderies del Palau, van quedar molt contents del resultat de tantes estones d'assaigs.

Per això, des del lloc Web del Club Isard, volem felicitar a totes les associades i amigues d'Isard que han participat en aquesta activitat, així com a les monitores i mares que han col·laborat en la mateixa. Gràcies i felicitacions!

I fins l'any vinent ... !!

Vídeo de l'actuació d'Isard

 

Veure l'Àlbum I de fotografies

Veure l'Àlbum II de fotografies

NOTA

El Club Llar ens ha facilitat un link en el qual es poden veure les fotografies professionals del Festival dels Sketchs Musicals, i es poden adquirir.

Enllaç: nachoroca.lagaleriadigital.com

Usuari: llar

Contrasenya: fotosllar

Notícies Club

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.