FIRANOIA compta amb la presència del Club Isard

De nou el Club Isard hi serà a la FIRANOIA, la Fira Multisectorial de la Comarca al Centre d'Igualada, que organitza Fira d'Igualada. Aquest any, en la seva sisena edicació, són 13 les entitats que participen amb la seva presència, en estand propi, en aquest esdeveniment comercial.

A la Fira, que té lloc ele dies 13, 14 i 15 de maig de 2014, i es celebra als carrers del centre d'Igualada, en una superfície total de 37.000 m2, hi hauran 293 estands, amb la presència de diferents sectors: comercials, 149; entitats, 13; artesania, 89; degustacions, 34 i horticultura’t, 8. Horticultura’t és una fira de productes i serveis per al manteniment de l’hort urbà.

L'horari d'obertura al públic de la FirAnoian és el següent: pels expositors, de 9 a 22 hores i pels visitants, de 10 a 21 hores.

La FirAnoia espera una important afluència de públic, la qual cosa ens anima a estar presents en un edició més en la Fira. Es tracta d'aprofitar aquesta immillorable ocasió per donar-nos a conèixer i fer-nos presents a la nostra ciutat i la seva comarca.

Us convidem a venir a visitar l'estand d'Isard, que està ubicat a la zona d'entitats de la Fira, a la Plaça del Pilar. En l'estand regalarem un punt de llibre, com el que figura en aquesta notícia, i en el qual es fa referència a alguns articles educatius publicats en el nostre web.

 

 

Els articles als que es fa referència al punt de llibre són els següents:

 

 • La missió educativa de la família (1). L’amor entre els pares genera a la família un ambient que facilita l’educació i el servei als altres. Aquest és el tema d’un editorial sobre la missió educativa de la família, del qual publiquem la primera part.
 • Les bones maneres. La cortesia, l'afabilitat, la urbanitat són germanes petites d'altres virtuts més grans. I la família és l'àmbit on millor s'aprenen, sigui quina sigui l'edat.
 • Educar per a la vida.  Estimar bé els fills és posar-los en situació d'assolir el domini sobre ells mateixos: fer-ne persones lliures.
 • El dret dels pares a l’educació dels seus fills (1).  Tot i que poden acudir a altres col·laboradors, els pares són sempre els responsables principals de l’educació dels fills, com s’explica en aquest article.

Participa amb nosaltres a la FIRANOIA, i ajuda'ns a la promoció del nostre Club!

Notícies Club

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.