Programa de voluntariat Mou Fitxa!

Programa de voluntariat Mou Fitxa! - Club IsardEl Club Isard ha iniciat una col·laboració amb el "Pla de Voluntariat de la Fundació Montblanc Mou Fitxa!". L’objectiu del projecte és realitzar des de ISARD un projecte global de Solidaritat i Formació al Voluntariat.  Aquest projecte està obert per tota mena de disponibilidad: des d'una col·laboració puntual i breu (1h), fins al voluntariat compromès de 2h setmanals o mensuals. Poden participar joves, adults, professionals, jubilats i matrimonis. En qualsevol cas, considerem qualitats comuns a tots els voluntaris: la capacitat de compromís; reconèixer, respectar i defensar activament la dignitat de les persones, i potenciar el seu desenvolupament integral.

Dins de l'oferta de voluntariat que la Fundació Montblanc ofereix, Isard ha decidit col·laborar en el programa anomenat Acompanyament a gent gran.

Si ets dels que no tens temps, i en canvi pots col·laborar econòmicament amb el funcionament del programa, també és necesària la teva ajuda!!!

 

Programa de voluntariat Mou Fitxa! - Club Isard

El Club Isard ha volgut iniciar aquest nou projecte d'una forma divertida i dolça. Per això, amb fitxes de sucre i voluntaris de gingebre comencem MOU FITXA! a ISARD, un programa de voluntariat perquè ningú es trobi sol. Amb la il·lusió de compartir i donar somriures I moments dolços ...!!!

Si vols ajudar en un programa de VOLUNTARIAT, i donar una mica del teu temps a persones que necessiten suport i una estona d'alegre companyia, aquest és el moment!

MOU FITXA!

Si necessites més informació, escriu un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.